Etiquetes

Bledes amb all

bacallaamball

Ingredients

1 1/2 kg de bledes.
4 grans d’all trinxats.
Oli.
Sal.
Aigua.

Elaboració

Renteu i talleu les bledes.
Bulliu-les amb aigua i sal i escorreu-les bé.
Fregiu els alls trinxats en una paella amb oli.
Afegiu-hi les bledes i ho deixeu una estona tot junt perquè els sabors es barregin

Valoració Nutricional

BLEDES AMB ALL

 

Aquest és un plat molt adequat per dietes baixes en calories. Conté molta aigua cosa que beneficia la hidratació del cos i molt recomanable per persones que tenen els nivells de colesterol alt.

Una de les característiques principals de les bledes es que contenen molt iode, cosa que ajuda a que les cèl-lules del cos treballin millor facilitant que es processin millor nutrients como poden ser els carbohidrats i d’altres.

La vitamina K, també característica de les bledes és la que ajuda en la coagulació de la sang, per tant molt aptes per persones que pateixen aquesta problemàtica.

Una característica també molt important és l’alt poder depuratiu i purificant de la sang, gràcies al contingut d’all que ajudarà a les persones que pateixen hipertensió així com altres dolences com anèmies, etc…

Anuncis