Etiquetes

Rovellons a la brasa

rovellonsalabrasa

Ingredients

1 kg de rovellons.
Oli.
Sal.
All.
Julivert.

Elaboració

Trieu i netegeu els rovellons.
Saleu-los i poseu-los a la graella cap per amunt.
Al cap d’una estona gireu-los i poseu-hi oli i l’all i julivert trinxats.

Variacions

Es poden fer al forn: poseu-los cap per avall sobre la plata untada d’oli, poseu-hi oli, sal i l’all i julivert trinxats per sobre; s’han de coure a foc viu i no massa estona.

Valoració Nutricional

ROVELLONS A LA BRASA

Els rovellons son aliments vegetals molt rics en fibra i sobre tot en minerals.

Son adients per aquelles dietes hipocalòriques, per aquelles persones que es volen aprimar, per seu baix contingut en calories i pel seu contingut alt en aigua fa que siguin molt rehidratants.

Degut a la fibra i a la quantitat de minerals son molt adients per persones que pateixen malalties cardiovasculars o que volen prevenir el colesterol. Si hi afegim l’all, el julivert i l’oli d’oliva, completa les seves propietats antiinflamatòries, com antibiòtic natural i la seva aportació vitamínica.

El fet que estiguin fets a la brasa fa que es converteixi encara més en un plat saludable i amb poques calories

 

.

Anuncis